خرید اسانس گیاهی اصل

انتخاب یک اسانس گیاهی اصل می تواند انتخابی دشوار باشد. چراکه اسانس هایی موجود در بازار اکثرا یا ناخالص هستند یا به روش های سنتی تولید می شوند. اما اسانس های رایحه سلامت به روش هیدروکربن رفریجرنت تولید و عرضه می شود.

خرید اسانس اصل از رایحه سلامت - 100 درصد گیاهی

چرا اسانس های رایحه سلامت؟

تولید اسانس 100 درصد طبیعی و اصل نیاز به دانش و تجربه فراوانی دارد. رایحه سلامت متخصص تولید محصولات آروماتراپی در ایران می باشد و تمامی محصولات خود را با توجه به علم رایحه درمانی یا آروماتراپی تولید کرده است. اسانس های رایحه سلامت نیز با علمی ترین و دقیق ترین روش ها تولید و به دست شما عزیزان خواهد رسید و تضمین خالص بودن این اسانس ها گواهی ای محکم بر کیفیت بالای آنهاست.

خرید اسانس اصل

خرید اسانس اصل 100 درصد گیاهی اصل

افزایش آگاهی از خواص گیاهان دارویی، آروماتراپی و رایحه درمانی در سال های اخیر باعث افزایش چشمگیر فروش اسانس گیاهان دارویی شده است. روش تهیه اسانس یکی از عوامل مهم در رضایت مندی متقاضیان این محصول است زیرا کیفیت اسانس نسبت به گذشته بهبود یافته است.

انواع روش های اسانس کشی

  1. خیساندن
  2.  دم کردن 
  3. هضم کردن (آب یا حلال + حرارت)
  4.  جوشاندن
  5.  پر کولاسیون
  6.  استخراج با حلال توسط دستگاه سوکسله
  7. استخراج اولتراسونیک
  8.  استخراج به وسیله گاز کربنیک

روشهای اسانس گیری گیاهان دارویی

  1.  تقطیر با آب   
  2.  تقطیر با بخار آب     
  3.  تقطیر با بخار مستقیم     
  4.  روش فشار و تیغ زدن     
  5.  روش استفاده از حلال     
  6.  روش فلوریج مخلوط چربی     
  7.  روش هوایی یا بادی       
  8. استخراج با روغن های فرار توسط آنزیم   
  9. استخراج توسط گازها       
  10. تقطير تجزیه ای

روشهای عصاره گیری گیاهان دارویی

اکثر فرآورده های دارویی به روش عصاره گیری یعنی با حذف اجزای مورد نظر از گیاه ها با حلال های انتخابی مناسب، اسانس ها تهیه می شوند. شرایط استخراج متفاوت است زیرا هر گیاه حاوی اجزایی است که در حلال مورد استفاده محلول هستند. اصل ماجرا و سختی فرآیند اسانس کشی انتخاب حلال مناسب در فرآیند عصاره گیری است. متخصصین رایحه سلامت به کمک علم آروماتراپی بهترین حلال را برای هر گیاه انتخاب و استفاده کرده اند که باعث می‌شود اسانس تولید شده بالاترین درجه خلوص را دارا باشد.

تعدادی از مواد بسیار فعال را می توان نام برد، مانند روغن های ثابت و اسانس، رزین ها، تانن ها، رنگدانه ها و آلکالوئیدها و گلیکوزیدها. انتخاب سیستم های حلال مورد استفاده در فرآیند استخراج بر اساس توانایی آنها در حل کردن حداکثر مقدار ماده فعال و حداقل مقدار مواد ناخواسته است. این مهم ترین نکته در فرآیند روغن گیری است و با رعایت آن به خالص ترین روغن ممکن خواهیم رسید.

روش تشخیص اسانس اصل و غیراصل چیست؟

مهم ترین روش تشخیص اسانس اصل از غیراصل میزان رایحه و ماندگاری آن است. اسانس های غیراصل از طریق روش های غیراستاندارد و حلال های نامناسب تولید و تهیه شده اند که باعث می شود کیفیت، میزان رایحه و ماندگاری آنها به شدت کاهش پیدا کند. 

خواص فیزيکی اسانس ها

اسانس ها موادی فرارند (در دمای محیط اسانس ها در مجاورت هوا تبخیر میشوند)، معطر، در الکل و دیگر حلال های آلی حل میشوند. اسانسها معمولاً متعلق به ترپنها، سزکویی ترپنها، الکلها، استرها، آلدئیدها، فنلها و یا پر اکسیدها میباشند. این مواد اغلب مانع رشد باکتریها میگردند و خاصیت ضدتورم، ضد دل درد، آرام بخش، ضد نفخ، اشتها آور و گاهی اوقات خاصیت خلط آوری دارند. ممکن است عطرمایه ها با موادی نظیر رزین ها و صمغ ها همراه شوند که در این صورت ترکیبات شیمیایی حاصل، بسیار پیچیده خواهند بود.
هنگام استفاده از بعضی از محصولات، بوی مطبوعی متناسب با عملکرد آن محصول به مشام میرسد. به عنوان مثال وقتی که از یک صابون، خمیردندان و یا محصولات مشابه آنها استفاده میکنیم، اغلب بوی یک میوه و یک گیاه خاص را احساس میکنیم. همچنین هنگام مصرف فرآوردههای خوراکی ممکن است. بو و یا طعم خاصی را درک کنیم و یا موقع خرید در یک فروشگاه به انواع محصولات مختلف با برچسب تبلیغاتی که خریدار را از کیفیت کالا آگاه میکنند برخورد میکنیم. به طور معمول در قفسه یک فروشگاه شامپو و یا صابونی را مشاهده میکنیم که در رنگهای مختلف موجود است و پس از دقت در مشخصات آنها درمییابیم که یکی از تفاوتهای این محصولات بوی آنها میباشد و یا میتوان آدامس هایی با طمع های مختلف را تهیه کنیم. طعم اسانس ها نیز با یکدیگر متفاوت است و میتوان گفت اسانس ها دارای طعم های شیرین، تلخ، ملایم، گس و سوزاننده میباشند.