انتخاب بهترین عود برای رایحه درمانی

رایحه درمانی با عود از زمان قدیم برای درمان انواع بیماری ها استفاده می شود و عود یک ماده چوبی می باشد که به صورت شاخه ای از درختان یا گیاهان خاصی درست می شود و از خاصیت های زیادی برخوردار می باشد. عود در رایحه درمانی به صورت گسترده استفاده می شود و می تواند تاثیرات زیادی در خلق و خوی فرد ایجاد کند.
رایحه درمانی با عود
عود به ماده چوبی گفته می شود که بعد از آتش زدن آن بوی خوشی می دهند و انواع مختلف عود وجود دارد. عود در رایحه درمانی کاربردهای زیادی دارد و از زمان های قدیم در طب سنتی از آن برای درمان و شفای بیماری های مختلف استفاده می شده و در حال حاضر از آن در رایحه درمانی استفاده می شود.
انواع عود – 5 عود برتر برای رایحه درمانی
- عود صندل
- جنگل
- اسطوخودوس
- مشک
- ثروت
دود عود خاصیت های زیادی بر روی فرد می گذارد و در اصل آنها شاخه ای باریک و درازی می باشد که از درخت های خاصی می روید که در مناطق شرق آسیا مثل چین و هند وجود دارد.
هر چند امروزه در بازار می توان چوب ها زیاد مشاهده نمود که از گیاهان معطر و صمغ های عطری و شاید از اسانس های شیمیایی تولید می شوند که اصل نمی باشند.

انواع عود موجود در بازار
آنها را می توان در شکل ها و بسته بندی های گوناگونی در بازار دید که به صورت طبیعی و غیرطبیعی به فروش می روند و آنها را از چوب های خام، علف های خرد یا پودر شده تولید می کنند که حتی می تواند به صورت مایع از روغن های گیاهان باشد.
در زمان های قدیم در طب سنتی از صمغ و کندر و چوب های خوشبو مانند؛ چوب صندل، شاخه های ماسالا، چوب خیزران، پوست درختان، دانه ها، ریشه ها، علف ها و گل ها ساخته می شد که از مشهورترین این شاخه ها می تواند چوب کندر و صمغ را نام برد که کاربردهای زیادی در رایحه درمانی و طب سنتی دارد.
از رایج ترین این محصول می توان عود شاخه ای را نام برد که این شاخه ها از خمیر کردن ماده معطر و آغشته کردن چوب با آن تهیه می شوند و آنها در انواع مختلف درست می شوند.

تفاوت عود های دست ساز و شیمیایی
نوع اول عودهای اصلی می باشند که به صورت سنتی با دست ساخته می شوند و طبیعی هستند و نوع دوم شاخه های اسانس دار می باشند که به روش شیمیایی تولید می شوند.
این نمونه از محصول تولید شده به روش سنتی و دستی می تواند تاثیرات زیادی در نتیجه رایحه درمانی داشته باشد زیرا به صورت طبیعی و اصل تولید می شوند.
این چوب ها در طبع های مختلف هستند و خاصیت آن بستگی به درخت و گیاه دارد برای مثال عود صندل طبع سرد و خشک دارد و عود مشک طبیعت گرم و خشک دارد و استفاده از این عودها نباید خودسرانه باشد و قبل از مصرف یا استفاده از آن باید با پزشکان رایحه درمانی یا طب سنتی مشورت شود.
بنابراین انواع گوناگون این محصولات در درمان سنتی وجود دارد که هر کدام برای مورد خاصی استفاده می شود و نباید خودسرانه باشد و قبل از استفاده باید از پزشک طب سنتی مشورت شود.